El cementiri municipal compta amb 80 nínxols nous


  • Comparteix:

El nou bloc consta de 80 nínxols

El nou bloc consta de 80 nínxols

El cementiri municipal ha ampliat la seva capacitat amb la construcció d'un nou bloc de 80 nínxols. Es tracta d'una estructura de cinc pisos de nínxols amb una passarel·la que facilita l'accés als dos nivells superiors. Els treballs han anat a càrrec de l'empresa GIC Nomber, encarregada de gestionar el cementiri, i han tingut un cost total de 103.000 euros.

L'alcaldessa, Mercè Conesa, i la tinenta d'alcalde de Serveis Urbans, Cristina Paraira, han visitat l'ampliació que suposa que el cementiri de la ciutat compti ara amb 5.270 nínxols.

Paraira destaca les novetats que incorpora el nou bloc.

Cristina Paraira

Hem fet una millora de l'accessibilitat. Hem col·locat escales per accedir als pisos superiors per garantir l'accessibilitat.


En el darrer any, al cementiri s'hi han practicat diverses actuacions de millora. D'una banda, s'ha ampliat la zona enjardinada, s'ha instal·lat un nou reg al costat de la capella, s'han reparat les teulades dels blocs i s'ha netejat el sotabosc.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.