La bona resposta de 'La cuina al mercat' obre les portes a la seva continuïtat


  • Comparteix:

'La cuina al mercat' es consolida com a activitat de dinamització del Mercat de Torre Blanca. El rècord de participació de la 2a edició de la iniciativa, que s'ha desenvolupat aquest dissabte a càrrec del cuiner local Tomàs Valls, obre les portes a la seva repetició de cara a l'any vinent. De moment, els santcugatencs tenen una nova sessió dissabte vinent.

El Mercat de Torre Blanca ha acollit aquest dissabte la 2a edició de 'La cuina al mercat', una iniciativa que busca acostar el públic a l'equipament i potenciar la venda de les parades. L'activitat ha comptat amb el cuiner del restaurant Biarritz Tomàs Valls, que ha elaborat dos plats amb productes que es poden trobar al mateix mercat. En concret, els assistents han degustat fideuà i cloïsses a l'aroma de Xerès.

L'organitzador de l'activitat, Xavier Lizana, ha avançat a Cugat.cat la possibilitat de repetir l'activitat de cara a l'any vinent gràcies a la bona resposta dels clients del mercat.

Xavier Lizana

Per l'augment del públic i la dinamització del mercat, estem segurs que per al 2012 tornarem amb més sessions i més contínues.


De la seva banda, els participants han coincidit en afirmar que l'activitat és una bona promoció per conèixer els productes del Mercat de Torre Blanca i aprendre a cuinar.

Participants

Hi ha menjar fresc i aprens./ Una bona opció per apropar l'oferta gastronòmica del municipi./ Està molt bé aquesta iniciativa. / És una bona idea perquè es coneguin els productes de mercat.








'La cuina al mercat' tindrà una segona sessió l'últim dissabte vinent, també a càrrec del cuiner Tomàs Valls.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.