Condemnen un ancià a pagar 20 euros per amenaçar amb cremar una escola de música de Sant Cugat


  • Comparteix:

Imatge de l'escola aquest dilluns a la tarda

Imatge de l'escola aquest dilluns a la tarda

L'Audiència de Barcelona ha condemnat un home per insultar i amenaçar els responsables d'una escola de música de Sant Cugat. En concret, l'home, de 85 anys, va trucar diverses vegades al centre proferint insults i amenaçant que cremaria l'escola si no cessava el soroll. El condemnat haurà de pagar una multa de 20 euros per aquests fets, una pena que rebaixa la primera sentència que l'obligava a pagar 200 euros per una falta d'injúries i amenaces.

Els fets van succeir entre novembre del 2008 i maig del 2009. Durant aquest temps, segons dóna per provat la sentència, l'ancià va insultar i amenaçar telefònicament l'Escola de Música Ricomà per les molèsties que li provocava el soroll del centre. El condemnat va proferir als responsables insults i els va amenaçar amb pegar-los i cremar el local, segons recull l'Agència Catalana de Notícies (ACN). Segons el condemnat, portava cinc anys patint els sorolls provinents de l'escola, situada al seu mateix edifici.

L'home, de 85 anys, ja estava condemnat per un jutjat de Rubí a pagar 200 euros per una falta d'injúries i amenaces. Ara, l'Audiència ha rebaixat la pena i haurà de pagar 20 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.