L'Institut Oftalmològic Tres Torres revisa la vista de franc a 35 ciutadans


  • Comparteix:

El centre mòbil ha estat instal·lat a la plaça d'Octavià

El centre mòbil ha estat instal·lat a la plaça d'Octavià

Una cabina mòbil de l'Institut Oftalmològic Tres Torres (IOTT), ubicada a la plaça d'Octavià, ha atès aquest dimarts prop de 35 santcugatencs, que han gaudit d'una revisió oftalmològica gratuïta. Fins aquest divendres, el centre mèdic farà una campanya de conscienciació de la població, per prevenir i detectar malalties oculars, com els glaucomes, la degeneració macular i les cataractes.

L'objectiu de la campanya és, com destaca l'optometrista de l'Institut Oftalmològic Tres Torres Carme Mora, conscienciar la societat de les diferents malalties oculars i donar-los informació, especialment, del que és el glaucoma. Segons destaca Mora, aquesta és una de les malalties més comunes en els pacients d'edats avançades i, en canvi, una gran desconeguda.

Carme Mora

El glaucoma sol passar desaparcebut. Si no es detecta es pot perdre la visió i si es detecta es pot frenar amb un tractament molt senzill.


L'Institut Oftalmològic Tres Torres, que té un centre a la ciutat, està duent a terme aquesta campanya de sensibilització a diferents municipis de Catalunya. Amb les dades que obtinguin faran un estudi per analitzar quines són les malalties oculars més freqüents i quin és el nivell de coneixença de la societat.

La cabina mòbil de l'IOTT serà a la plaça d'Octavià fins aquest divendres. L'horari és de deu del matí a sis de la tarda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.