Unnim denuncia el moviment del 15-M per ocupar la seva oficina de la Floresta


  • Comparteix:

Unnim ha denunciat els membres del 15-M que des de dissabte ocupen l'antiga oficina de Caixa Terrassa que el banc té en propietat a la Floresta. L'entitat bancària ha assegurat que l'immoble estava buit fins el moment de l'ocupació, negant així les declaracions del 15-M local que assegura que l'espai ja estava ocupat. De la seva banda, els ocupants asseguren que no tenien constància de la denúncia però que, tot i així, continuaran amb les seves activitats.

L'oficina, ubicada a la plaça de Miquel Ros, va tancar com a conseqüència del procés de fusió d'Unnim. Els membres del moviment 15-M que han pres l'oficina han anunciat que esperen desenvolupar les seves activitats en aquest espai 'durant molt de temps'.

La membre del moviment Muntsa ha assegurat que els ocupants de l'antiga oficina no sabien res de la denúncia que els ha interposat Unnim.

Muntsa

No en teníem notícia. Esperarem a veure què diu el jutge perquè no podem fer gaire cosa més.


L'ocupació es va produir després d'una protesta, coincidint amb la jornada de reflexió del 20-N. El col·lectiu del 15-M ha afirmat que l'edifici ja estava ocupat abans que ells arribessin i que els seus inquilins van cedir l'espai al moviment.

L'entitat bancària propietat de l'immoble, però, assegura que l'edifici estava buit fins aquest dissabte. És per això que Unnim no havia denunciat abans la invasió a la seva propietat. L'entitat ho va posar en coneixement dels Mossos d'Esquadra diumenge al matí, dins del termini dels tres dies posteriors a l'ocupació, per evitar que s'hagi d'iniciar un procés penal per aconseguir desallotjar els membres de l'assemblea.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.