Raül Grangé: 'Cal apostar per la medicina preventiva'


  • Comparteix:

Grangé durant la prova de pressió ocular

Grangé durant la prova de pressió ocular

El regidor de Sanitat, Raül Grangé, anima els santcugatencs a fer-se una prova ocular a la unitat mòbil que l'Institut Oftalmològic Tres Torres (IOTT) ha instal·lat aquesta setmana a la plaça d'Octavià. Segons Grangé, el futur de la medicina passa cada vegada més per accions preventives com aquesta per disminuir la pressió sobre el sistema sanitari i millorar la qualitat de vida de les persones.

Grangé ha visitat la unitat mòbil de l'institut oftalmològic i s'ha sotmés a una prova de pressió ocular com han fet més d'un centenar de santcugatencs des d'aquest dilluns. L''èxit' d'aquest servei ha obligat, fins i tot, als membres de l'institut a establir hores de visita.

El responsable de l'àrea de Sanitat, Raül Grangé, ha explicat que el futur de les polítiques sanitàries passa per la medicina preventiva.

Raül Grangé

Per optimitzar els recursos cal fer una tasca preventiva. Així no es carrega el sistema i es millorr la qualitat de vida dels ciutadans.




La unitat mòbil continuarà oferint els seus serveis a la ciutat fins aquest divendres des de les deu del matí i fins les sis de la tarda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.