Els futurs trens de la Línia del Vallès seran uns dels protagonistes de la BcnRail


  • Comparteix:

Els futurs trens de la Línia del Vallès

Els futurs trens de la Línia del Vallès

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) participa, enguany, en la 3a edició del 'BcnRail, el Saló Internacional de la Indústria Ferroviària' que se celebrarà a Fira de Barcelona a partir de dimarts la setmana vinent. La companyia ferroviària mostrarà imatges en 3D de les noves unitats de tren de la sèrie 113 per a la Línia del Vallès, que passa per Sant Cugat, i que començaran a circular l'any 2013. Durant les jornades, també presentarà una nova aplicació per a iPhone que permetrà consultar horaris, trajecte, estacions properes, preus i incidències a temps real.

La presentació de la nova aplicació 'FGC App', que permetrà saber, entre d'altres coses, quina és l'estació més propera i es podrà configurar en català, castellà i anglès, tindrà lloc dimecres de la setmana que ve, a les dotze del migdia a l'estand del departament de Territori i Sostenibilitat del 'BcnRail'.

L'edició d'enguany del 'BcnRail' se celebra sota el lema 'Connexions sense límit'. En aquest context, es farà també el 1r Fòrum Internacional Ferroviari, que comptarà amb la participació dels màxims representants del món ferroviari mundials, entre els quals hi haurà representants de FGC.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.