El Grup Barnils adverteix que la retallada posa en perill la supervivència dels mitjans públics catalans


  • Comparteix:

La junta del Grup Ramon Barnils

La junta del Grup Ramon Barnils

El Grup de Periodistes Ramon Barnils s'oposa a la retallada a la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) perquè posa en perill 'la supervivència dels mitjans públics catalans'. L'entitat adverteix que és un greu error eliminar dos dels sis canals de la corporació, en un moment en què el català ja és prou minoritari.

El Grup Barnils veu desproporcionada la retallada de 40 milions d'euros del pressupost de la CCMA, quan això s'acumula a una reducció de 50 milions a la qual es va veure obligada durant el 2011. En dos anys, els mitjans audiovisuals públics hauran vist reduïda la seva capacitat d'actuació econòmica en prop del 25 %. Això, remarca l'associació, és incompatible amb mantenir els alts nivells de qualitat i rendibilitat sociocultural que han tingut en la darrera dècada.

El Grup Barnils emplaça els altres agents del sector comunicatiu a afegir-se a aquest rebuig i a demanar conjuntament al govern que reconsideri aquestes mesures.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.