L'Associació de Veïns de Can Mates oferirà descomptes als socis que comprin als comerços del barri


  • Comparteix:

Una de les activitats amb descompte l'ofereix el centre Kinder

Una de les activitats amb descompte l'ofereix el centre Kinder

L'Associació de Veïns Can Mates oferirà descomptes als socis de l'associació que comprin als comerços que hi ha instal·lats al barri. D'aquesta manera, es pretén incentivar les botigues que aposten per situar-se a Can Mates i agrair les persones que creuen en el comerç de proximitat i s'han fet socis de l'associació de veïns. La iniciativa s'acabarà de perfilar en les properes setmanes.

Una de les propostes que ja ha anunciat l'associació que comptarà amb un descompte per als socis és la xerrada que organitza el centre de suport familiar, Kinder, titulada 'Noves estratègies d'educació familiar. Com passa de patir a gaudir dels fills'. Anirà a càrrec del llicenciat en Psicologia i Coach especialitzat en teràpia familiar, d'infants i adolescents, Víctor Vela. Serà el primer dia de desembre, a dos quarts de set de la tarda i serà gratuïta per als socis de l'associació i tres euros per als que no són socis.

També hi haurà descompte per al taller de cuina 'Fem polvorons!' destinat a nens i nenes d'entre 1 i 8 anys. El preu per als socis serà de quatre euros i sis per als que no ho són, i l'activitat es farà el segon dimarts de desembre, a un quart de sis de la tarda.

Els socis interessats en participar en les activitats han d'enviar un e-mail a aavvcanmates@gmail.com



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.