Joves propostes artístiques s'uneixen en una exposició de rebuig a la violència contra les dones


  • Comparteix:

Una de les obres de l'exposició

Una de les obres de l'exposició

El Casal de Joves de TorreBlanca acull des d'aquest divendres l'exposició 'TorreBlanca diu prou als maltractaments a través de l'art i de la música'. Es tracta d'una mostra col·lectiva que vehicula el rebuig a la violència contra les dones amb una quinzena de peces de diferents disciplines artístiques creades per joves. La iniciativa, que expressa diferents realitats del maltractament masclista, s'emmarca en els actes programats a la ciutat per commemorar el Dia internacional contra la violència de gènere.

Música i quadres s'han unit aquest divendres amb un objectiu comú, expressar el rebuig a la violència contra les dones. L'exposició col·lectiva mostra la percepció d'aquest tipus de maltractament des de la prespectiva de diversos joves.

Precisament, el regidor de Joventut, Raül Grangé, ha destacat la importància que aquesta iniciativa sorgeixi de la joventut local.

Raül Grangé

El sentit d'aquesta mostra és la implicació dels joves en un fenomen i un problema pel qual els joves s'han de sentir insatisfets i s'han de revelar





La mostra, que ha aplegat a la seva inauguració una cinquantena de persones, romandrà durant tres setmanes al Casal de Joves TorreBlanca.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.