La gestió del lideratge de l'Ajuntament, exemple per a altres administracions


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de l'Ajuntament

Imatge d'arxiu de l'Ajuntament

Un manual sobre bones pràctiques de les administracions locals recull l'experiència de l'Ajuntament de Sant Cugat en matèria de gestió del lideratge. Es tracta del 'Manual de Gestió Pública Responsable', editat per la Fundació Internacional per a Iberoamèrica d'Administració i Polítiques Públiques (FIIAP), que exemplifica amb les millors iniciatives d'administracions com exercir una gestió pública responsable.

A més de l'experiència de Sant Cugat en matèria de gestió del lideratge, el manual també posa com exemple la cadena de subministrament de la Generalitat i l'estratègia d'Acció Social de l'Ajuntament de Barcelona, així com la posada en marxa del 'bicing'. En el cas de la Diputació de Barcelona, el llibre recull la seva tasca informativa sobre sostenibilitat i la seva gestió en matèria de seguretat de la informació i privacitat de dades personals.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.