La campanya 'Amb 100 com tu podem' fa créixer els Gauscas en 66 nous membres


  • Comparteix:

L'últim 4 de 8 dels Gausacs, en la Diada Castellera

L'últim 4 de 8 dels Gausacs, en la Diada Castellera

Els Castellers de Sant Cugat sumen 66 nous membres des que van començar la campanya 'Amb 100 com tu podem' i l'entitat ja té prop de 170 camises verdes. Els Gausacs confien en assolir l'objectiu de sumar un centenar de membres nous abans del maig de l'any vinent per poder afrontar nous reptes. De moment, la colla ha tancat la temporada amb un sopar, que enguany ha tingut un significat especial perquè és també l'any de la celebració del seu 15è aniversari.

Els Castellers de Sant Cugat continuen creixent a través de la campanya 'Amb 100 com tu podem' i sumen ja 66 membres nous des del seu inici. Això ha permès a la colla assolir la fita del 4 de 8 aquesta temporada.

El president de l'entitat, Santi Casanova, s'ha mostrat confiat de poder arribar al centenar de nous Gausacs abans de l'acabament de la campanya, el maig de l'any vinent.

Santi Casanova

Ja s'ha ssolit un número molt elevat, confiem en arribar a 100 però sinó ens hi acostarem molt. De moment esta anant molt bé.



Els Castellers han acomiadat la temporada amb el tradicional sopar de colla, que va reunir aquest dissabte 135 membres al restaurant Ca l'Amparito.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.