El 'Concurs de Vídeos d'Estiu' rep una trentena de propostes


  • Comparteix:

Els vídeos es poden veure al Canal Sant Cugat de YouTube

Els vídeos es poden veure al Canal Sant Cugat de YouTube

Una trentena de propostes competeixen a la 4a edició del 'Concurs de Vídeos d'Estiu' del Canal Sant Cugat de YouTube. Enguany, els premis del certamen s'entregaran el segon dimecres de desembre en un acte al Cafè-Auditori que començarà a les vuit del vespre. El concurs està organitzat per Cugat.cat, l'Ajuntament i el 'Tot Sant Cugat', amb la col·laboració de diverses empreses.

En total, competeixen 28 vídeos. El guanyador d'aquesta 4a edició, que ha incrementat la participació respecte l'any anterior, es donarà a conèixer el segon dimecres de desembre. A més, aquest any s'ha incorporat una categoria nova per a audiovisuals gravats amb telèfons mòbils i sense editar, patrocinada per Vodafone. Entre els premis, hi ha telèfons intel·ligents, impressores i uns esquís de muntanya, entre d'altres.

Durant l'acte d'entrega de premis, que tindrà lloc al Cafè-Auditori a les vuit del vespre, es projectaran els vídeos en concurs i tots els participants rebran un obsequi.

Els vídeos es poden visualitzar al Canal Sant Cugat de YouTube.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.