El Club Muntanyenc organitza un Nadal ple d'activitats i jocs


  • Comparteix:

Hi haurà un campus d'escalada

Hi haurà un campus d'escalada

Un casal per a petits i grans, un campus d'escalada, jocs a primera hora del matí i un dinar són les activitats programades per aquest Nadal pel Club Muntanyenc Sant Cugat (CMSC). Aquestes activitats es divideixen en dos torns; el primer s'allargarà durant l'última setmana de desembre i el segon durant la primera setmana de gener.

El casal per a petits, de tres a cinc anys, comença a les nou del matí i s'allarga fins a la una del migdia. El preu per als socis és de 100 euros el torn i 130 euros per als no socis. El casal per a grans, de sis a 12 anys, té el mateix horari que el de petits; en canvi, el preu és de 75 euros i 100 euros, respectivament.

D'altra banda, el campus d'escalada, organitzat per a nens de vuit a 14 anys, barrejarà jocs i activitats amb l'escalada al rocòdrom. L'horari és de nou del matí a dues de la tarda i el preu és de 90 euros per als socis i 115 per als no socis.

Per als més matiners hi ha programat una hora de jocs, de vuit a nou del matí, gratuït per als socis i amb un preu de 20 euros per als no socis. I per aquells que vulguin passar més temps jugant es poden quedar a dinar i estar jugant fins les cinc de la tarda. Aquest dinar costarà 20 euros per als participants del Casal de petits i 30 euros per als del Casal de grans i el Campus d'Escalada.

Aquells que s'apuntin als dos torns tindran un 15% de descompte al preu del segon torn. A més, les famílies que apuntin més d'un membre, el segon té un 10% de descompte i el tercer un 15%. Aquests descomptes no són acumulables.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.