Els carrers Vallseca, Josep Irla i avinguda Montserrat Roig es tallen avui i demà al trànsit


  • Comparteix:

El tall de trànsit és a causa de les obres del pont de can Rabella

El tall de trànsit és a causa de les obres del pont de can Rabella

Els carrers de Vallseca i Josep Irla i l'avinguda de Montserrat Roig pateix talls de trànsit aquest dijous i divendres a causa de les obres del pont de Can Rabella. Durants aquests dos dies es procedirà a pavimentar les zones que donen accés al nou pont, que en aquests moments està en construcció.

Tant dijous com divendres es tallarà el trànsit en els dos sentits de circulació a la cruïlla formada pels carrers de Vallseca i Josep Irla, al barri Turó de Can Mates.

L'avinguda de Montserrat Roig, al cantó del districte de Mira-sol, es mantindrà només la circulació de vehicles en direcció l'Hospital General de Catalunya (HGC), dijous. Divendres, però, es tallarà el pas en tots dos sentits entre dos quarts de deu del matí i fins última hora de la tarda. Durant aquestes hores s'aprofitarà per pavimentar la via, es pintarà també la senyalització horitzontal i s'instal·laran els senyals verticals. Aquest tall de trànsit afectarà aquesta via entre la rotonda de l'estació dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) de Mira-sol i el carrer de l'Ordal. El trànsit es canalitzarà a través del camí de Sant Cugat al Papiol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.