Els horaris, preus i incidències dels FGC ja es poden consultar a través de l'iPhone


  • Comparteix:

La nova aplicació 'FGC App' / Font: FGC

La nova aplicació 'FGC App' / Font: FGC

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) ja té nova aplicació per a l'iPhone, 'FGC App', que permet als seus usuaris consultar en temps real horaris, preus i estacions més properes, així com estar informats de les incidències que es puguin produir a les diferents línies. El programa, que s'ha presentat aquest dimecres al saló 'BCNRail', que té lloc a Fira de Barcelona, és gratuït i està disponible en català, castellà i anglès.

Tot i que FGC ja compta actualment d'una versió per a mòbils del seu web, Fgc.cat, aquesta és la primera aplicació per a 'smartphones' de la companyia ferroviària. A més, la seva intenció és ampliar aquesta oferta presentant properament una versió per a sistemes operatius Android.

El president de FGC, Enric Ticó, diu que l'objectiu de l'aplicació per a iPhone és fer més fàcil la relació dels ciutadans amb el transport.

Enric Ticó

Volem ajudar al màxim als usuaris, contribuir amb aquest servei a 'desestressar' la relació del ciutadà amb el transport.



Durant el mateix acte del 'BCNRail', FGC també ha mostrat imatges en 3D de les seves noves unitats de tren 113, que han de començar a circular el 2013 per la línia Barcelona - Vallès.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.