La solidaritat marcarà les activitats del Nadal 2011 a la ciutat


  • Comparteix:

Amèlia de Juan durant la seva intervenció. /Font: LocalPress

Amèlia de Juan durant la seva intervenció. /Font: LocalPress

'Nadal Solidari' és el nom de la nova programació de Nadal d'enguany que arrenca aquest divendres amb la solidaritat com a teló de fons de les 86 activitats programades fins el segon cap de setmana de gener. Sant Cugat es bolcarà amb una gran recollida d'aliments i joguines en diferents punts del municipi sense oblidar les activitats més tradicionals com el Quinto, el Pessebre Vivent i les cantades de nadales. La desaparició de l'Envelat repartirà encara més l'oferta pel centre i els districtes, a través de la col·laboració d'una quarantena d'entitats.

La tinenta d'alcalde de Serveis a la Ciutadania, Susanna Pellicer, ha explicat que l'Ajuntament considera totalment justificat el caire solidari que enguany es vol imprimir a les activitats. En aquest sentit ha destacat el missatge d'intentar que algunes famílies passin aquestes festes de la millor manera possible.

Susanna Pellicer

És evident que no els solucionem la vida però com a mínim ajudem a que psssin un Nadal millor.



Per la seva banda, la directora de Càritas a Sant Cugat, Amèlia de Juan, ha ressaltat la importància de dedicar el Nadal a la solidaritat i ha emplaçat la ciutadania a no oblidar els més desafavorits la resta de l'any.

Amèlia de Juan

Per Nadal tots recordem la situació dels més necessitats però cal arrossegar aquest esperit solidari al llarge de l'any.



Les accions específiques del 'Nadal Solidari' se centraran en la recollida d'aliments i joguines al Teatre-Auditori a benefici de Càritas els dies de funció i la campanya 'Un nen i una joguina' dels Joves de la Parròquia i la recollida de diners en les diferents guardioles que es repartiran en diferents equipaments de la ciutat.

Les activitats de Nadal comencen aquest divendres amb la tradicional encesa de llums a la plaça d'Octavià i s'allargarà fins el segon cap de setmana de l'any. No hi faltaran el mercat de Nadal, la fira de Sant Llúcia, el concert de Nadal, 'Els pastorets' i les representacions de 'Pedra i Sang'. La cavalcada de Reis també arribarà puntual a la cita amb Sant Cugat i tots els districtes en el que serà el darrer punt fort d'aquestes festes.

L'eix vianantitzat, el Monestir, el Teatre-Auditori, la Casa de Cultura i la plaça de Barcelona seran els espais que es repartiran el gruix de les activitats del centre de la ciutat. Els districtes acolliran les seves activitats principalment als respectius casals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.