La Federació de Comerç s'afegeix a les celebracions nadalenques amb cantades i activitats


Temes relacionats

Sant Cugat tindrà un Nadal sense Envelat com a mesura d'estalvi ( 1/des/11)


  • Comparteix:

L'eix comercial també celebrarà el Nadal

L'eix comercial també celebrarà el Nadal

Un tió itinerant pels carrers del centre, una cantada de nadales i un enllumenat propi, són algunes de les activitats amb què la Federació d'Associacions de Comerciants, en col·laboració amb l'Ajuntament, celebrarà aquestes festes de Nadal. El cap de Comerç de l'Ajuntament, Josep Heredia, ha explicat a Cugat.cat que l'objectiu de la campanya nadalenca és arrelar les botigues a la vida santcugatenca, més que no pas fomentar un major consum.

Segons Heredia, el Nadal és una bona oportunitat perquè els ciutadans coneguin millor els comerços de la seva ciutat.

Josep Heredia

El Nadal és una data idònia perquè la gent passegi pels comerços i els conegui millor.



En aquest sentit, el regidor de Comerç, Josep Romero, ha defensat la desaparició de l'Envelat afirmant que generava cues i molèsties a la gent que no hi podia entrar, i ha assegurat que perdre aquest punt de referència no implicarà una reducció de les activitats.

Durant les celebracions nadalenques, cada establiment de la federació lluirà el mateix model d'enllumenat. A més, la Federació organitzarà iniciatives populars pels carrers de la ciutat: el quart dijous de desembre a les cinc de la tarda hi haurà una cantada de nadales pel centre de la ciutat, trobada que finalitzarà a les vuit del vespre a la plaça de Barcelona amb una xocolatada, i dos dies abans de Nadal un tió itinerant circularà pel centre.

Cugat.cat ajudarà a donar a conèixer les diferents activitats amb un vídeo promocional, així com a través de 'bànners' i falques de ràdio que es podran veure i escoltar (91.5 FM) durant tot el desembre i la primera setmana de gener.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.