Sant Cugat encén l'esperit nadalenc a la ciutat


  • Comparteix:

El Nadal ja ha arribat a la ciutat amb l'encesa de llums a la plaça d'Octavià i la presència de més de dos centenars de santcugatencs. Un total de 174.000 bombetes LED s'han encès per donar el tret de sortida a l'època nadalenca, en una trobada que s'ha celebrat amb xocolata calenta i un espectacle per als més petits.

Més de 200 santcugatencs s'han aplegat aquest divendres a la tarda per veure l'encesa dels llums nadalencs. Les bombetes d'enguany són de tipus LED i permeten reduir la contaminació i la despesa energètica.

L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha estat l'encarregada de pitjar el botó que ha encès les més de 174.000 bombetes que durant aquest mes il·luminaran els carrers de Sant Cugat. Conesa ha destacat la voluntat solidària d'aquest Nadal.

Mercè Conesa

Obrim avui els llums de Nadal. Una il·luminació esperada que pretén dinamitzar tot el centre de la ciutat i, per tant, ajudar el comerç.





Els llums de Nadal romandran encesos cada dia entre dos quarts de sis de la tarda i les onze de la nit, excepte Nadal, Sant Esteve, Cap d'Any i Reis, que ho faran fins a les dues de la matinada. L'últim dia en què els santcugatencs podran gaudir dels llums serà el dia de Reis, primer divendres de gener.

Els nens han estat els protagonistes de la jornada on també han gaudit de xocolata calenta i un espectacle infantil. Alguns d'ells han explicat a Cugat.cat què és allò que més els agrada d'aquestes festes.

Assistents

Els Reis, perquè fan la cavalcada, llencen caramels i ens porten joguines. / El Pare Nöel i els Reis pels regals. / El tió i els Reis perquè a la nit m'ho passo molt bé. / Menjar torrons i polvorons.




'Nadal Solidari a Sant Cugat' és el nom de la programació de Nadal d'enguany, que ha arrencat aquest divendres amb la solidaritat com a teló de fons de les 86 activitats programades fins el segon cap de setmana de gener.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.