Les escoles santcugatenques recullen joguines per als nens desafavorits


  • Comparteix:

Pim Pam Pum és una entitat solidària santcugatenca

Pim Pam Pum és una entitat solidària santcugatenca

L'entitat solidària Pim Pam Pum ha organitzat una recollida de joguines a les escoles de la ciutat per aquest Nadal. Sis centres públics de primària s'han sumat a aquesta iniciativa, que tindrà lloc la quarta setmana de desembre i destinarà les joguines recollides al Casal d'Infants del Raval. L'objectiu és que arribin a infants sense llar o amb famílies desestructurades.

Les escoles d'ensenyament primari Turó de Can Mates, Joan Maragall, Pins del Vallès, Ferran i Clua, Pi d'en Xandri i Gerbert d'Orlhac participaran en aquesta campanya, que tindrà com a destinatari el Casal d'Infants del Raval. Tant voluntaris de l'entitat organitzadora, Pim Pam Pum, com els propis professors han conscienciat els alumnes i les seves famílies a través d'activitats de grup de la importància de la recollida, que es farà l'última setmana lectiva de desembre.

El president de l'entitat, Jordi Calm, ha explicat com s'han adreçat als alumnes d'aquestes escoles.

Jordi Calm

Hem facilitat material didàctic sobre el valor de compartir als alumnes d'aquestes escoles.



L'entrega de les joguines al casal del Raval tindrà lloc la primera setmana de gener. A més, Pim Pam Pum té previst celebrar la iniciativa muntant una carrossa a la Cavalcada de Reis de la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.