L'Ajuntament renuncia als obsequis de Nadal de les empreses proveïdores


  • Comparteix:

L'Ajuntament no acceptarà regals d'empreses proveïdores de serveis

L'Ajuntament no acceptarà regals d'empreses proveïdores de serveis

L'Ajuntament renuncia als regals que les empreses envien al consistori per Nadal. Ho ha comunicat l'alcaldessa, Mercè Conesa, en una carta als proveïdors del consistori. Si alguna companyia fa arribar algun obsequi tot i la decisió municipal, es lliurarà a Càritas o a alguna altra entitat social.

En un carta als proveïdors, Conesa agraeix aquesta pràctica habitual de les empreses, però argumenta la decisió com una manera d'impulsar 'el model d'administració transparent' del consistori. En aquest sentit, Conesa assegura que la renúncia als obsequis de Nadal formarà part d'un programa de comportament ètic del personal municipal que s'impulsarà durant aquest mandat.

L'Ajuntament remarca que lliurarà els obsequis de Nadal a Càritas o a altres associacions socials si les empreses proveïdores fan arribar algun regal malgrat la carta del consistori.



  • Comparteix:

COMENTARIS

ep quin actemés lloable però. I fins ara que? no era delicte que els polítics rebessin regals?. No ho se però hi ha quelcom que fa pudor?

vicenç valls i mercadé. Enviat el 18/des/11


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.