Cugat.cat sorteja una panera de Nadal per endolcir les festes


  • Comparteix:

Moment del sorteig de fa dos anys

Moment del sorteig de fa dos anys

Cugat.cat sortejarà el 22 de desembre una panera de Nadal amb els regals que segueixen aportant diferents establiments de la ciutat i que inclou un gall dindi, un dècim del sorteig de la rifa del Nen, torrons, lots de llibres i una safata de canalons, entre d'altres. Per participar-hi, els interessats hauran d'escriure el seu desig per al 2012 en un espai especial que s'ha activat al web de Cugat.cat.

El sorteig es farà el 22 de desembre al matí al magazín 'Sant Cugat a Fons' de la Ràdio de Sant Cugat (91.5 FM), dirigit per Sergi Alemany i Sergio Morales.

Els comerços i empreses que ja han confirmat la seva participació són: Terra Dolça, Torrons Pros, Fruites i Verdures Carmeta, Celler Cal Caballu, Pastisseria Sàbat, Carnisseria Alfons, Carnisseries Tubau, Pastisseria Roure, Vins Noé, l'administració de loteria número 2, la Viti, Tea Shop, Punt del Peix, Cookiteca, Vall d'Or i els segells editorials Rosa dels Vents i DeBolsillo.

El lot, que encara està creixent gràcies a les aportacions dels comerços locals, inclou també un tortell, una safata de mandonguilles, dues ampolles de vi, una safata de croquetes d'escalivada, un curs de cuina i uns vals de 30 euros per articles de pastisseria, a més d'un lot de llibres de les editorials Rosa dels Vents i DeBolsillo.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.