La Policia Local alerta del risc de comprar joguines a l'engròs


  • Comparteix:

Les joguines pertanyen al grup d'articles més controlats

Les joguines pertanyen al grup d'articles més controlats

La Policia Local ha alertat dels perills dels articles nadalencs que no estan correctament etiquetats i ha assenyalat els comerços majoristes com a font principal d'aquests productes. L'avís es produeix en el marc del dispositiu policial 'Neula i Tió', que té com a objectiu garantir la seguretat d'aquests articles, vetllar pel seu etiquetatge adequat i comprensible i controlar les joguines que puguin significar un perill per als més menuts.

L'agent de la Policia Local Albert Gambús ha explicat al magazín 'Sant Cugat a Fons' de Cugat.cat (91.5 FM) que els productes perillosos es troben amb més freqüència als comerços generalistes o majoristes.

Albert Gambús

A les botigues d'àmbit generalista els productes a vegades són comprats a l'exterior i comporten més perill.


Gambús ha remarcat la necessitat que les etiquetes presentin tota la informació necessària i estiguin escrites en català o en castellà, per tal d'evitar fer un ús incorrecte dels articles. Més enllà de les joguines, que són la font principal de risc, l'agent de la Policia Local també ha recomanat precaució a l'hora de comprar productes d'electrònica com ara llums nadalenques, tubs de LED o figures que s'endollen al corrent.

El dispositiu 'Neula i Tió' estarà activat durant tot el desembre i la primera setmana de gener.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.