L''Operació Grèvol' augmentarà els controls policials a les carreteres


Temes relacionats

S'intensifica la vigilància policial als eixos comercials per la campanya de Nadal (16/nov/11)


  • Comparteix:

Es desplegaran controls d'alcoholèmia en diverses zones

Es desplegaran controls d'alcoholèmia en diverses zones

L'Operació Grèvol, destinada a reforçar la vigilància en els principals eixos comercials durant la campanya de Nadal, també tindrà una part destinada al trànsit. Diversos controls d'alcoholèmia tindran lloc a diferents punts de la ciutat preveient l'augment de sopars d'empresa. Per evitar accidents, Policia Local recomana que almenys un conductor eviti consumir alcohol i utilitzar el transport públic.

L'agent de la Policia Local Albert Gambús ha advertit que els conductors que superin el límit permès s'hauran d'atenir a les conseqüències.

Albert Gambús

Els controls hi són. Si la gent dóna positiu s'haurà d'atenir a les conseqüències. És recomanable que algú no begui o agafar el transport públic.


L'Operació Grèvol és un dispostiu policial coordinat entre Mossos d'Esquadra i Policia Local que incrementa la seva presència a la ciutat en un 50% durant l'època nadalenca. L'objectiu és dotar les botigues i els clients de més seguretat durant la campanya de Nadal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.