Correus manté el seu centre logístic a Sant Cugat tot i els canvis de localització


  • Comparteix:

Correus canvia els seus centres de distribució

Correus canvia els seus centres de distribució

El centre logístic de Correus a Sant Cugat es mantindrà tot i els canvis de localització de l'empresa, que ha decidit abandonar quatre dels seus centres distribuïts per concentrar la seva activitat al Parc Logístic de la Zona Franca de Barcelona. Amb la nova estratègia, amb què la companyia espera simplificar el seu funcionament operatiu, el centre de tractament automatitzat ubicat al polígon de Can Sant Joan esdevindrà un punt d'intercanvi de tota la correspondència tramesa entre Catalunya i l'Estat espanyol.

La nova nau que Correus ha llogat a la Zona Franca té una àrea de 22.000 metres quadrats i preveu concentrar l'activitat que ara es troba distribuïda en quatre centres de Barcelona i l'Hospitalet de Llobregat. La intenció de la companyia és mudar-s'hi abans del 2013, una vegada hagi finalitzat l'actual contracte de lloguer de la superfície.

Correus espera tramitar al nou centre aproximadament 2'3 milions d'unitats al dia, malgrat que la seva activitat a Catalunya durant el 2010 va ser un 5% menor a l'any anterior.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.