La bona acollida de 'Toon a Ville' assegura una segona edició a Sant Cugat a l'abril


  • Comparteix:

Sant Cugat s'ha convertit aquest divendres en la capital internacional de l'animació amb 'Toon a Ville'. Aquesta és la primera jornada dedicada al món de l'animació que s'ha celebrat amb un matí ple de projeccions i una tarda de xerrades que han agrupat professionals i amants de l'animació, com el creador de 'Bob esponja' i el codirector de 'Kung Fu Panda'. La propera edició de 'Toon a Ville' serà a l'abril i incorporarà un fòrum de productors i creadors del sector.

Més de dos centenars de visitants s'han interessat per saber l'última hora del món de l'animació. La trobada internacional de professionals d'aquest sector ha reunit col·laboradors de l'altura del creador i productor de 'Bob Esponja', Stephen Hillenburg, i el codirector de 'Kung Fu Panda', Mark Osborne.

El director de 'Toon a Ville', Alfred Sesma, ha destacat que s'han assolit tots els objectius plantejats amb aquesta jornada dedicada a l'animació.

Alfred Sesma

Fa uns mesos ens plantejàvem uns objectius que hem assolit tots. I amb una energia que ens va fer adonar-nos que potser l'hem encertat amb 'Toon a Ville'.




'Toon a Ville' ha servit per reunir professionals i amants del món de l'animació. Una jornada dedicada a aquest sector de l'audiovisual que ha estat dividida en dues parts, projeccions i xerrades.

L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha fet un balanç positiu d'actes com aquest a la ciutat.

Mercè Conesa

El sector de l'animació és un sector important. Poder donar eines, formació i informació i tenir-lo situat a Sant Cugat creiem que és un projecte molt interessant.




El periodista i crític cinematogràfic santcugatenc Àngel Comas ha destacat el valor d'aquesta trobada. Són declaracions a Cugat.cat

Àngel Comas

L'animació catalana és una de les més potents de l'Estat i està present en produccions que es veuen a tot el món.






El matí ha estat protagonitzat per les projeccions que han tingut lloc als cinemes Cinesa. Gran part del públic que ha assistit a aquestes projeccions han estat estudiants o professionals del món de l'animació. Cugat.cat ha recollit els motius que els han portat a 'Toon a Ville'.

Assistents

Veure l'animació que es fa a Catalunya. / Una bona manera per seguir les novetats de l'animació infantil. / És una bona manera de conèixer aquest món.






'Toon a Ville' tornarà a la ciutat a l'abril amb més activitats, com ara un fòrum de productors i creadors del sector de l'animació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.