El recapte d'aliments de Càritas evidencia una ciutat més solidària


  • Comparteix:

Aliments recaptats durant aquest cap de setmana

Aliments recaptats durant aquest cap de setmana

La col·lecta d'aliments que porta a terme anualment Càritas Sant Cugat ha incrementat enguany el gènere recaptat. La conjuntura actual i una major consciència social han estat els principals al·licients d'aquest increment solidari. Una altra de les causes que han mobilitzat els santcugatencs ha estat la proximitat de l'època nadalenca, un fet que s'ha pogut veure en gestos com la donació de productes tradicionals d'aquesta època com torrons i polvorons. Càritas ha recollit tots els seus aliments aquest dissabte al vespre i al llarg d'aquest diumenge tant a la Casa Abacial com a l'església.

Càritas ha assolit un any més l'objectiu de moure l'esperit solidari dels santcugatencs. Ho ha fet apel·lant a la proximitat de les festes nadalenques amb un resultat que ha millorat respecte convocatòries anteriors.

Ho explica el responsable de Càritas Sant Cugat, Blai Blanquer.

Blai Blanquer

Hi ha hagut més aportacions que altres anys i enguany han estat més diverses.




Segons Blanquer, el recapte d'enguany ha denotat un canvi progressiu d'actitud respecte l'existència de pobresa a la ciutat, una consciència que fa uns anys no era tan present entre els santcugatencs.

Blai Blanquer

La nostra ciutat té un nivell adquisitiu més alt que a altres zones. Per tant, és d'esperar que el nivell solidari sigui igualment alt.






El responsable de Càritas a la ciutat assegura que un 30% de les famílies necessitades són autòctones.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.