La sala de tennis taula del PAV1 es perfila com a escenari del Quinto


  • Comparteix:

A la sala de tennis taula, la UESC desenvolupa la seva activitat

A la sala de tennis taula, la UESC desenvolupa la seva activitat

L'assemblea del Casal Popular La Guitza estudia la possibilitat de celebrar el Quinto de Nadal a la sala de tennis taula del PAV1, segons ha pogut saber Cugat.cat. Després de la negativa de l'AMPA de l'escola Joan Maragall de continuar acollint aquesta tradició nadalenca, La Guitza i l'Ajuntament contemplarien la ubicació de la iniciativa al primer pis del pavelló, tot i que el consistori ha de negociar amb la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) el trasllat d'algunes activitats que l'entitat esportiva feia en aquest espai. El Quinto mantindria les seves convocatòries habituals, que tindrien lloc els dies 25, 26, 29 i 30 de desembre.

Segons ha pogut saber aquest mitjà, la reunió que Ajuntament i La Guitza han mantingut aquest dilluns ha acostat posicions a l'hora de cercar un emplaçament on ubicar el Quinto de Nadal després de la negativa de l'AMPA del Joan Maragall de continuar acollint la iniciativa.

Després de rebutjar la proposta inicial del consistori de traslladar-se a La Unió, la Guitza ha posat sobre la taula l'opció de la sala de tennis taula del PAV1. En aquest emplaçament, però, la UESC té previst organitzar-hi activitats i és per això que l'Ajuntament hauria de decidir amb l'entitat esportiva la millor manera de reubicar-les, en cas que finalment s'aposti per aquesta carta.

L'assemblea d'aquest dilluns a la nit decideix el posicionament de La Guitza, que continua les converses amb el consistori aquest dimarts. Els membres de La Guitza estudiaran si finalment desenvolupen l'activitat al primer pis del PAV1.

Les fonts consultades per Cugat.cat apunten que l'Ajuntament i La Guitza estan d'acord en els dies de les convocatòries del Quinto. L'activitat es desenvoluparà els dies 25, 26, 29 i 30 de desembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.