Reportatge del programa 'Sona Ara!' commemora el 20è aniversari de l'Aula de So


  • Comparteix:

Musica del 2011 a Cugat tv. Reportatge del programa 'Sona Ara!' de Cugat tv repassa la trajectòria de l'Aula de So en motiu del 20è aniversari de l'entitat. Després de dues dècades dedicades a formar joves músics, amb dues corals, una escola infantil i un estudi de gravació, el proper repte per l'Aula de So és la creació d'una escola primària de música. Mira el reportatge sobre el 20è aniversari de l'Aula de So

L'aula de so neix fa 20 anys en un petit carrer de Barcelona. És el resultat d'un somni que comparteixen tres amics: Eva Martínez, el desaparegut Jordi Planes i Martí Marín, actual director del centre, que aboga per una educació musical diferent a la que havia tingut lloc fins llavors.

20 anys després l'Aula de So és una realitat ferma dins el panorama musical de Sant Cugat. Consta de dos locals i un annex d'oficines, en una extensió de quasi mil metres quadrats.

Aquestes instal·lacions fan de paraigües a les diferents activitats que vertebren l'activitat de l'Aula de So: el Cor Infantil i el Cor Aglepta, l'escola infantil de música, les classes per alumnes de grau mitjà i grau superior, i les classes d'enriquiment o perfeccionament de la tècnica.

Un dels projectes que té l'Aula de So és l'estudi de gravació, una iniciativa sorgida d'un dels pares de l'escola i que actualment gestiona Marc Hosta, cantant del grup de reggae santcugatenc Txilum.

Després de 20 anys motivant un 'caldo de cultiu' que doni respostes a les necessitats musicals de petits i grans, el proper projecte que vol encarar l'Aula de So és la creació d'una escola de primària musical.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.