L'Ajuntament i Cinesa treballen per ampliar l'oferta de cicles de cinema


  • Comparteix:

Conesa i Fernández durant la signatura del conveni

Conesa i Fernández durant la signatura del conveni

Els cinemes de Sant Cugat acolliran un cicle de cinema de caire familiar i un altre destinat a la gent gran. Aquesta és una de les millores que comporta el conveni de col·laboració entre l'Ajuntament i Cinesa que s'ha renovat aquest dimecres i que inclou la cessió de les instal·lacions per activitats ciutadanes. L'acte també ha servit per presentar les novetats tecnològiques incorporades per la companyia que permetran obrir el ventall de serveis que s'ofereixen a la ciutat.

L'alcaldessa, Mercè Conesa, i el director general de Cinesa, Xavier Fernández, han signat la renovació de la col·laboració entre les dues entitats i totes dues parts han fet un balanç positiu d'un treball conjunt que es remunta a l'any 1992. Ara, aquesta renovació vol fer un pas més en aquesta direcció.

Xavier Fernández ha avançat algunes de les possibilitats que permetrà el nou conveni.

Xavier Fernández

Volem posar en marxa un cicle de cinema familiar els diumenges al matí. Esperem que sigui un cicle especialment en català.


Cinesa ha renovat part de les instal·lacions i la maquinària de les sales santcugatenques. Per exemple, el sistema de projecció s'ha renovat completament. Els nous projectors estan connectats a internet i compten amb antenes connectades via satèl·lit que permetran la retransmissió en directe d'esdeveniments de qualsevol tipus. Aquestes millores fan de la sala santcugatenca la més puntera a àmbit català. La renovació d'aquestes infraestructures ha suposat una inversió de 400.000 euros per part de Cinesa.

La voluntat d'aquest acord és ampliar la col·laboració entre les dues entitats i es traduirà en l'ús de les instal·lacions per acollir actes de ciutat. El regidor de Cultura, Xavier Escura, ha destacat aquesta fórmula de col·laboració.

Xavier Escura

La ciutat guanya un nou equipament. Podrem utilitzar el cinema i tota la seva infraestructura per activitats ciutadanes.






Cinesa gestiona el cinema de Sant Cugat des de 1992, data d'obertura de l'equipament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.