La venda de torrons disminueix a Sant Cugat a causa de la crisi


  • Comparteix:

Hi ha novetats com el torró de whisky o gyntonic

Hi ha novetats com el torró de whisky o gyntonic

La crisi ha afectat la venda de torrons aquest any. Els santcugatencs destinaran una mitjana de 40 euros al consum d'aquest dolç, 20 euros menys que anys anteriors. Entre les novetats destaquen sabors com festuc, cacauet, whisky i gintònic, entre d'altres. Coneix com es fan els torrons de Nadal a Cugat tv

Cada any la crisi afecta més la venda de torrons i dolços tradicionals, segons han assegurat les pastisseries de la ciutat. Tot i que en dates com Pasqua i Nadal les vendes augmenten, aquest any s'ha registrat un descens de la demanda.

El producte es compra fonamentalment per ser regalat entre familiars i amics. A diferència d'altres anys, pocs es destinen a presents per a les empreses. Bàrbara Plaza, Robert Garcia i Joan Pros de les pastisseries Jijonenca, Sàbat i Torrons Joan Pros, respectivament, n'han donat més detalls.

Plaza / Garcia / Pros

Les novetats que hi ha són festucs i whisky. / La crema cremada és un dels sabors més venuts. / El regal d'empresa ha passat a un altre àmbit.





Tot i haver-hi nous sabors, els més consumits continuen sent els de xocolata, crema cremada i el de Xixona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.