Valldoreix acull una gran varietat de propostes aquest Nadal


  • Comparteix:

La Coral Harmonia repeteix concert de Nadal

La Coral Harmonia repeteix concert de Nadal

La Fira Artesanal de Nadal dóna aquest dissabte el tret de sortida a les activitats de Nadal de Valldoreix. Les propostes s'allargaran fins el primer dissabte de l'any amb el concert de Nadal de la coral Esclat de Germanor i no hi faltaran d'altres activitats com el show de Nadal a càrrec dels Marxosos del Vallès, els esplais de Nadal, les escenes del Pessebre Vivent i la tradicional Cavalcada de Reis.

La música ocuparà un espai preferencial en les propostes de Valldoreix per aquest Nadal. Aquest mateix dissabte, l'Església de Sant Cebrià acull el concert de la Coral Harmonia que servirà per posar punt final al 30è aniversari de la fundació de l'entitat. El relleu musical el donarà, dilluns de la setmana vinent, el concert de nadales de la Coral Aubada. La següent aposta musical es farà el darrer divendres de l'any, amb l'activitat 'L'altre Nadal' on les veus de V Ball de Poetes recitaran poemes de Nadal d'autors clàssics amb l'acompanyament al piano de Glòria Corrons. Tancarà l'oferta musical el concert de Nadal de la coral Esclat de Germanor a l'Església de Sant Cebrià.

Els esplais de Nadal del Casal de Cultura de Valldoreix són un altre dels punts forts de les activitats de Nadal. El dos torns, el primer la setmana de Sant Esteve a Cap d'Any i el segon del primer dilluns de l'any fins la vigília de Reis, tenen l'opció de fer-se en horari de matí, de matí amb dinar inclòs i finalment la proposta de tot el dia.

El carter reial rebrà aquest Nadal als infants a la seu de l'Associació de Propietaris i Veïns de Valldoreix el primer dimarts i dimecres de l'any, de sis de la tarda a vuit del vespre. La cavalcada encara té l'itinerari per determinar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.