Un gran tió de Nadal a la plaça d'Octavià manté viva la tradició entre els més petits


  • Comparteix:

El tió de la plaça d'Octavià estarà a disposició dels més petits

El tió de la plaça d'Octavià estarà a disposició dels més petits

Sant Cugat manté viva la tradició amb un gran tió de Nadal que presideix la plaça d'Octavià. Els més menuts de la ciutat podran donar de menjar al tió per fer-lo cagar regals a partir d'aquest dijous i fins dissabte. A més, l'activitat comptarà amb animació infantil, tallers i propostes lúdiques durant els tres dies abans de Nadal.

La companyia Ai Carai! serà l'encarregada d'animar els més menuts amb cançons, nadales i contes, entre d'altres, amb l'objectiu de fer cagar el tió el màxim possible.

L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha destacat la importància d'aquesta tradició.

Mercè Conesa

Els nens i nenes poden venir a portar-li menjar i fer-lo cagar. Una activitat per recordar i mantenir aquesta tradició tan nostra.


Aquest dijous, divendres i dissabte, en torns de matí i tarda, els més petits podran apropar-se a la plaça d'Octavià per gaudir de tallers, animacions infantils i una bústia on dipositar els desitjos per a l'any vinent.

Els horaris en què els més petits podran apropar-se i participar en aquestes activitats seran aquest dijous de dos quarts de sis a vuit del vespre, divendres de dos quarts de dotze a dos quarts de dues i de dos quarts de sis a vuit del vespre, i finalment dissabte que serà de dos quarts de dotze a dos quarts de dues.

Aquest tió va ser decorat per gairebé una vintena de nois i noies d'entre 12 i 16 anys del Taller Jove Natura i estarà ubicat a la plaça d'Octavià fins el dia de Reis.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.