La Sant Silvestre obliga, una edició més, a fer modificacions puntuals en el trànsit


  • Comparteix:

Els talls de trànsit es faran segons el desenvolupament de la cursa

Els talls de trànsit es faran segons el desenvolupament de la cursa

La 13a edició de la Cursa Sant Silvestre Barcelonesa es disputarà, una vegada més, pels carrers de Sant Cugat l'últim dia de l'any que, enguany, cau en dissabte. Començarà a la plaça de Victòria dels Àngels, a dos quarts de sis de la tarda, i arribarà a la plaça de la Vila, després de recórrer 10 quilòmetres, a dos quarts de vuit del vespre. Els carrers per on passa la cursa es tallaran i obriran al trànsit en funció del pas dels atletes.

D'aquesta manera, el trànsit no quedarà restringit durant tota la durada de la cursa, sinó que els carrers s'aniran tallant minuts abans que passi el primer corredor i s'obriran quan hi passi l'últim. A més, sempre que el desenvolupament de la cursa ho permeti, es donarà pas alternatiu als vehicles perquè puguin creuar els carrers tallats al trànsit.

La Sant Silvestre Barcelonesa també afectarà les línies d'autobusos urbans, quedant totes afectades pel que fa al compliment dels horaris durant les dues hores que duri la cursa, a excepció de la L-4 i la L-5. Quant a les línies interurbanes (A-4, B-7 i B-8) també variaran els horaris durant el desenvolupament de la cursa.

L'organització també recorda que els veïns que tinguin places d'aparcament als carrers tallats hauran de preveure la seva entrada o sortida segons les restriccions de trànsit previstes.

El recorregut es pot consultar, també, al web Santcugat.cat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.