Promusa reservarà un 7% dels pisos d'habitatge protegit per a persones en risc d'exclusió


  • Comparteix:

Un bloc de pisos edificat per Promusa

Un bloc de pisos edificat per Promusa

El consell d'administració de Promusa, l'empresa municipal constructora d'habitatges, ha decidit reservar fins a un 7% dels pisos d'habitatge protegit de lloguer per a persones i col·lectius en risc d'exclusió social. L'adjudicació d'aquest contingent especial es farà sota estrictes criteris de risc d'exclusió social, a través de la mateixa Promusa i Serveis Socials.

La reserva es durà a terme en les promocions de pisos de lloguer que progressivament vagin quedant lliures, mentre que a les futures promocions ja es destinarà el 7% de les vivendes a aquest grup específic. Les categories susceptibles d'administrar vivendes a aquest contingent són les de pisos per a joves, per a la gent gran i habitatges de lloguer general.

La mesura, impulsada per Promusa i l'Ajuntament, té l'origen en l'augment de persones amb dificultats per pagar el lloguer del seu habitatge a causa de la crisi econòmica.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.