Promusa estudia alternatives de finançament per evitar l'aturada dels projectes previstos


  • Comparteix:

Promoció de Promusa del carrer de Josefina Mascareñas

Promoció de Promusa del carrer de Josefina Mascareñas

L'empresa municipal d'habitatge Promusa estudia la venda de patrimoni per aconseguir liquiditat amb l'objectiu de tirar endavant les promocions que té projectades. Aquesta és una de les opcions que estudia la companyia per fer front a les dificultats que troba per accedir al crèdit necessari per dur a terme més promocions. Si tirés endavant aquesta possibilitat només es posarien a la venda dos edificis.

En una entrevista al programa 'Primera Plana' de Cugat.cat, el regidor d'Habitatge, Raül Grangé, ha lamentat les dificultats de l'empresa d'habitatge municipal per accedir al crèdit tot i disposar d'un patrimoni de 120 milions d'euros. Un dels esculls per accedir al finançament privat és la gran comissió que algunes entitats financeres exigeixen per concedir el préstec. Grangé ha explicat que, si continua aquesta situació, es recorrerà a altres fórmules per aconseguir els recursos necessaris per tirar endavant més promocions d'habitatge públic.

El regidor d'Habitatge, Raül Grangé, ha explicat que en cas de vendre patrimoni aquesta operació no afectaria als inquilins de les promocions.

Raül Grangé

La venda d'immobles és un dels temes que estem estudiant. Però als inquilins no els afectaria per a res.




Grangé assegura que els treballs de construcció de la promoció del carrer Francesc Macià, a tocar del Centro Popular Andaluz (CPA), s'estan finançant amb recursos propis però que aquests fons no són suficients per tenir en marxa més d'una obra d'aquestes característiques.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.