La Fira de Reis acosta l'artesania als santcugatencs la primera setmana de gener


  • Comparteix:

La Fira d'artesania de Reis en edicions anteriors

La Fira d'artesania de Reis en edicions anteriors

La Fira d'artesania de Reis s'inaugurarà la primera setmana de gener a la plaça del Rei i es podrà visitar fins la Nit de Reis de les deu del matí fins les nou del vespre. Enguany s'hi ubicaran un total de 60 parades, menys que en l'edició anterior, amb la voluntat d'evitar l'aglomeració i permetre que la gent circuli millor per l'espai. Un any més, els productes estrella seran els articles de fusta, ceràmica, joies, roba i alimentació, entre d'altres. Tot i així, els paradistes preveuen una baixada de les compres.

El responsable de Mercats i Fires de l'Ajuntament, Joan Fibla, ha assegurat que es racionalitzen el nombre de parades, d'una banda per evitar aglomeracions i de l'altre perquè els artesans tinguin més marge de venda. En aquesta edició, en què hi haurà un total de 60 parades a la plaça del Rei, es preveu que la xifra de vendes sigui baixa.

Joan Fibla

De gent en passa molta, però no compra tant. Hem volgut racionalitzar les parades per repartir millor l'espai i que l'artesà tingui més possibilitat de venda.




Enguany, les parades les ofereix la mateixa organització als artesans, amb la voluntat que l'espai tingui una imatge homogenia. És per aquest motiu que els comerciants van haver de pagar un preu més elevat en el moment de la inscripció, ja que l'enllumenat, la publicitat i la vigilància, entre d'altres aspectes, hi estaven inclosos.

La Fira es pot visitar fins el dijous de la primera setmana de gener, des de les deu del matí fins a les nou del vespre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.