Jaume Sàbat
Costa mantenir el nivell. Nosaltres hi posem molta il·lusió perquè sigui igual que anys anteriors, que serà difícil.
La tradició també es manté en les preferències dels santcugatencs. El responsable de la pastisseria Roura, Josep Maria Roura, explica quin tortell té més sortida. Són declaracions a Cugat.cat.
Josep Maria Roura
El de massapà i fruita és el clàssic que més es ven. Cada vegada es ven més el de nata però és una minoria.
Els tortells contenen al seu interior una figureta d'un rei i una fava. Segons la tradició, qui troba el rei serà coronat i qui trobi la fava pagarà el tortell.
OPINA
Identifica't per comentar aquesta notícia.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.