La Cavalcada de Reis supera les xifres de participació de l'any anterior amb 18 carrosses


  • Comparteix:

El recorregut de la cavalcada serà igual que l'any passat

El recorregut de la cavalcada serà igual que l'any passat

La Cavalcada dels Reis Mags d'Orient supera les expectatives i reunirà 18 carrosses que passejaran pels carrers de la ciutat, fent el recorregut habitual. Ses Majestats arribaran en helicòpter a la plaça de l'Arborètum a un quart de sis de la tarda i repartiran un total de 2.700 quilos de caramels, gairebé 1.000 menys que l'any passat.

Després de l'èxit assolit en l'edició anterior de la Cavalcada de Reis, en què van participar 16 carrosses, l'entrada del 2012 trenca totes les expectatives i supera les xifres aconseguides fins ara. En total seran 18 les carrosses que acompanyaran Ses Majestats els Reis d'Orient, seguint el recorregut que van fer l'any passat pels carrers de la ciutat.

L'arribada dels Reis d'Orient serà, una vegada més, en helicòpter i ho faran a un quart de sis de la tarda a la plaça de l'Arborètum. Ses Majestats passejaran pels carrers del centre de Sant Cugat fent el mateix recorregut que l'any anterior i llençaran fins a 2.700 quilos de caramels. Tal com ha destacat el membre dels Amics dels Veterans de la Regalèssia, Josep Garrell, enguany s'ha reduït 1.000 quilos la quantitat de dolços i ha recordat que són aptes per a celíacs.

Garrell ha agraït la participació i dedicació de totes les entitats que, any rera any, fan que la Cavalcada de Reis llueixi davant els ulls de milers de santcugatencs.

Josep Garrell

Una de les coses que ha colpit més la gent és el bonic de fer de cadascuna de les carrosses, fetes amb molta il·lusió i ganes. És com una festa.


Pel que fa al Concurs de Carrosses, s'han mantingut els premis igual que l'any passat i representen un guardó simbòlic que reconeix la tasca feta pels participants i els pot ajudar a cobrir les despeses de fer una carrossa.

El primer premi consta d'una dotació de 500 euros, el segon obtindrà 300 euros i el tercer i el quart 100 euros i es lliuraran just després de la cavalcada a la sala de plens de l'ajuntament. El jurat estarà format per l'alcaldessa, Mercè Conesa o una persona que ella delegui, per dos membres dels Amics dels Veterans i la Regalèssia i per dos artistes santcugatencs.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.