Los Excéntricos, ASDI, Cinesa i l'Associació de Familiars del Parkinson, noves propostes als Premis Ciutat de Sant Cugat


Temes relacionats

Els Premis Ciutat de Sant Cugat 2011 arribaran més austers, però amb la mateixa voluntat festiva (18/nov/11)


  • Comparteix:

Los Excéntricos, amb l'espectacle 'Rococó Bananas' són un dels precandidats

Los Excéntricos, amb l'espectacle 'Rococó Bananas' són un dels precandidats

L'Associació Pro-Disminuïts Psíquics i Físics (ASDI), la companyia Los Excéntricos, Cinesa i l'Associació de Familiars del Parkinson han estat preseleccionades per a les nominacions del Premis Ciutat de Sant Cugat, després d'una reunió de la comissió de propostes del guardó. El període de votacions s'allargarà fins el tercer dijous de febrer. Els premis es lliuraran en una gala que tindrà lloc al Teatre-Auditori el primer diumenge de març a les set de la tarda.

La comissió de propostes ha decidit que ASDI sigui precandidata per als premis, amb motiu de la celebració del seu 30è aniversari.

La companyia valldoreixenca Los Excéntricos, amb l'obra 'Rococó Bananas', ha estat també preseleccionada per dur el seu espectacle arreu del món amb èxit de públic i de crítiques.

Una altra de les precandidatures ha estat la de Cinesa, que ha celebrat 20 anys a la ciutat i ha renovat tota la maquinària. A més, també s'ha valorat el fet que porti vuit anys amb el Cicle de Cinema d'Autor, programat per Àngel Comas.

L'Associació de Parkinson de Sant Cugat també és una de les precandidatures per la celebració del seu 10è aniversari.

L'objectiu dels Premis Ciutat de Sant Cugat és distingir persones, entitats, associacions o empreses que hagin tingut un paper destacat en la vida de la ciutat durant l'any anterior a la convocatòria.

La gala dels Premis Ciutat de Sant Cugat serà, enguany, més austera a causa de la situació econòmica actual.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.