La Cavalcada de Reis de Valldoreix ja compta amb 13 carrosses

Fins la setmana vinent hi ha temps per inscriure més carrosses

Societat

Publicat el 23/des/11 per Raquel Ligero

La Cavalcada de Reis de Valldoreix ja compta amb 13 carrosses participants, tot i que l'organització manté obertes les inscripcions fins la setmana vinent. El recorregut començarà a la plaça de Can Cadena, d'on sortiran Ses Majestats els Reis Mags d'Orient a les sis de la tarda aproximadament, i finalitzarà a dos quarts de vuit a l'Església de l'Assumpció, on faran l'ofrena al nen Jesús. Posteriorment, recolliran les cartes dels més petits a la plaça de Maria Sabater.

De moment ja són 13 les carrosses que configuraran la Cavalcada de Reis de Valldoreix, a l'espera que alguna entitat s'incorpori a última hora per participar en el que és un dels esdeveniments més màgics de l'any.

Ses Majestats els Reis Mags d'Orient arribaran a les sis de la tarda a la plaça de Can Cadena, des d'on arrencarà la rua. Seguirà per la rambla de Mossèn Jacint Verdaguer, pel carrer Joan Borràs, passaran també per l'avinguda Alcalde Ramon Escayola, pel passeig Nard, per l'Església de l'Assumpció i acabaran a la plaça Maria Sabater.

És en aquest indret on els Reis Mags recolliran les cartes i els desitjos dels més petits, envoltats d'activitats com xocolatada per a tothom, taller de pintura de cares, de confecció de corones i pintures col·lectives d'un mural relacionat amb la Cavalcada.