Melcior, Gaspar i Baltasar recorren Valldoreix amb una desena de carrosses


  • Comparteix:

Cavalcada a Valldoreix

Cavalcada a Valldoreix

Els Reis Mags han arribat a Valldoreix amb la voluntat de fer que aquesta nit esdevingui màgica per als més petits. La comitiva ha sortit de la plaça de Can Cadena per arribar a l'església de l'Assumpció on s'ha fet una ofrena al nen Jesús i, seguidament, recollir les cartes amb els desitjos dels més petits a la plaça de Maria Sabater. Els somriures dels infants, les llums i les carrosses plenes de color han aconseguit encisar petits i grans a la cavalcada de Reis de Valldoreix. La carrossa que ha obtingut el primer premi ha estat la dels Barrufets. Mira la cavalcada de Valldoreix a Cugat tv

Els Reis Mags d'Orient han regalat als més petits de Valldoreix un vespre de màgia i il·lusió, passejant els seus carruatges pels carrers del territori. Els nens i nenes, emocionats en veure tantes carrosses, llums i colors, han perseguit la cavalcada fins la plaça de Maria Sabater, amb la intenció de gaudir per uns instants d'una conversa amb Ses Majestats. L'objectiu: explicar-los detalladament què volen que els portin aquesta nit i fer-los entrega de la seva carta.

Nens i nenes

Li he donat la carta al rei ros. M'he portat bastant bé. / He demanat unes botes. / És sorpresa, però crec que em portaran un videojoc. / M'he portat molt bé.




La tradició nadalenca continua present de generació en generació. Els pares i mares fan, juntament amb els més petits, que aquest dia sigui especial.

Pares i mares

La il·lusió és transmetre el que hem viscut de petits. Viuen la tradició amb molta emoció. / Es porten bé quan arriba el moment.




Un cop a la plaça de Maria Sabater, on molts valldoreixencs ja esperaven amb una xocolatada i fent diversos tallers, els Reis Mags han estat rebuts per la tinenta d'alcalde de Serveis a la Ciutadania, Susanna Pellicer, i pel president de l'EMD de Valldoreix, Josep Puig, que ha enviat els millors desitjos tant a petits com a grans.

Josep Puig

S'han portat molt bé, perquè els nostres nens són molt treballadors. Esperem que els reis portin molts regals i esperança.


La carrossa dels Barrufets, de l'Església Protestant de Valldoreix, ha obtingut el primer premi. El segon premi ha estat per a la carrossa de l'AMPA Ferran i Clua i el tercer premi ha sigut per a la de l'Agrupació de Veïns Lluís Carreras.

El recorregut de la cavalcada, que ha començat a la plaça de Can Cadena, ha continuat per la rambla de Mossèn Jacint Verdaguer, ha passat pel carrer de Joan Borràs fins a l'avinguda Alcalde Ramon Escayola i després s'ha enfilat pel passeig del Nard. Finalment han arribat a l'església de l'Assumpció, on han fet una ofrena al nen Jesús, i s'han dirigit fins a la plaça de Maria Sabater per gaudir d'un primer contacte amb els infants de Valldoreix.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.