Un motorista de 40 anys mor en un accident a la carretera de Rubí a Molins de Rei


  • Comparteix:

Un motorista de 40 anys ha resultat mort després de ser envestit per un camió banyera a la carretera de Rubí a Molins de Rei en el terme municipal de Sant Cugat. L'accident s'ha produït quan el camió ha perdut el control, ha envaït el carril contrari i ha bolcat sobre la motocicleta. La víctima és un veí de Calella de nacionalitat argentina. El conductor del camió n'ha sortit ilès.

Passaven pocs minuts de les onze del matí quan un camió banyera que circulava per la comarcal 1413-A, l'antiga carretera de Molins de Rei, ha envaït el sentit contrari i s'ha endut pel davant un motorista. Segons els Mossos d'Esquadra, el trailer, que transportava runa, ha perdut el control en una curva, situada al quilòmetre 5 i mig i ha bolcat sobre la motocicleta. El motorista ha quedat atrapat sota el vehicle la qual cosa li ha provocat la mort instàntania. La víctima és Sergio Ricardo García, un home de 40 anys, veí de Calella i de nacionalitat argentina. El conductor del camió ha sortit ilès.

Tres dotacions de bombers han hagut d'intervenir per treure el camió de la via. L'accident ha provocat retencions en direcció Molins de Rei i la circulació s'ha tallat en direcció Rubí on els conductors han hagut de desviar-se per altres vies senyalitzades.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.