L'Aula d'Extensió Universitària (AEU) aposta per la divulgació científica i econòmica per al proper trimestre


Temes relacionats

L'Aula d'Extensió Universitària recull el Premi Venus del Rotary per la seva trajectòria (26/nov/11)

L'Aula d'Extensió afronta els 10 anys amb esperit de renovació ( 4/oct/11)

Jorge Wagensberg i el rector de la UB, a les properes xerrades de l'AEU (28/mar/11)


  • Comparteix:

Joan Anton Lluch i Marc Plens

Joan Anton Lluch i Marc Plens

L'economia i la ciència tindran una forta presència en les conferències de l'Aula d'Extensió Universitària per a la Gent Gran (AEU) del segon trimestre del curs 2011-2012. El paper de Sant Cugat en l'expansió metropolitana barcelonina, el futur d'Europa o l'evolució de la meteorologia són algunes de les xerrades que s'oferiran des del gener i fins el març. Malgrat això, l'entitat tampoc no oblida àmbits més artístics com la literatura, la música o el cinema.

El president de l'AEU, Marc Plens, ha destacat a Cugat.cat la voluntat de potenciar l'aspecte audiovisual de les conferències.

Marc Plens

La combinació de l'audiovisual amb un bon ponent assegura l'èxit de les xerrades.


'Sant Cugat: La centralitat metropolitana' és la conferència inaugural del trimestre i tindrà lloc el segon dimarts de gener de la mà de l'enginyer de camins Albert Serratosa. La ponència se centrarà en la importància de Sant Cugat en el salt urbanístic més enllà del Tibidabo. També al gener, el darrer dijous de mes, el matemàtic Claudi Alsina barrejarà ciència i sociologia per tractar les unitats de mesura.

Al febrer, el periodista Genís Sinca parlarà de la 'Vida secreta dels nostres metges', un seminari que desvetllarà els aspectes més curiosos de la biografia dels facultatius catalans de més renom, i el director de Representació de la Comissió Europea, Manel Camós, donarà les claus per entendre la situació política d'Europa. Al març, la nota més mediàtica l'aporten els meteoròlegs Eloi Cordomí (TV3) i Mònica Usart (RAC1), que repassaran l'evolució tècnica de la predicció del temps.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.