Els infants de la ciutat interroguen per primera vegada Mercè Conesa


  • Comparteix:

Foto de grup dels participants / Foto: Localpres

Foto de grup dels participants / Foto: Localpres

Una quinzena de nens i nenes de la ciutat han participat aquest dijous a la tradicional entrevista a l'alcaldessa que ha organitzat un any més Cugat.cat dins les activitats nadalenques, enguany celebrades, en part, a la Casa de Cultura. Els més petits han aprofitat per preguntar a Mercè Conesa per què ja no hi ha Barraques, els projectes que té pensats tirar endavant per a la gent jove i el futur de l'educació, tot i les retallades. Mira l'entrevista dels nens a l'alcaldessa a Cugat tv

Els espais de lleure i l'oferta d'oci infantil i juvenil han protagonitzat les preguntes dels més petits a Mercè Conesa. Alguns dels petits que han assistit a l'acte han volgut saber per què ja no podran anar a les barraques o quina oferta d'oci juvenil hi ha a la ciutat. Alguns nens s'han preocupat per l'estat dels parcs i jardins de la ciutat i han preguntat per què hi ha algunes zones pitjor cuidades que d'altres.

Molt dels assistents han estat joves i per tant també s'han interessat pel futur de l'ensenyament a la ciutat amb temps de crisi i després de les diferents retallades anunciades. Els nens santcugatencs també s'han interessat per la feina d'alcaldessa, sobretot en temps de crisi, què significa està al capdavant d'una ciutat i què farà en un futur quan deixi el càrrec.

L'alcaldessa s'ha compromès a millorar els espais verds i l'oferta que interessen als nens i ha respost a cada una de les preguntes i a un minuciós qüestionari personal i laboral.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.