L'Agència de Protecció de Dades alerta del risc de les xarxes socials


  • Comparteix:

La directora de l'APDCAT, Esther Mitjans / Font: envista.es

La directora de l'APDCAT, Esther Mitjans / Font: envista.es

Utilitzar un correu electrònic específic per a les xarxes socials, configurar amb cura les opcions de privacitat i evitar penjar informació excessivament personal. Aquests són els consells de l'Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) per tal de navegar amb seguretat per les xarxes socials i que han explicat aquest dijous al magazín 'Sant Cugat a fons' de Cugat.cat (91.5 FM).

La directora de l'APDCAT, Esther Mitjans, ha explicat què cal fer per utilitzar amb precaució aquest tipus d'aplicacions.

Esther Mitjans

Cal utilitzar un correu electrònic específic, no seguir cadenes de missatges i activar les opcions de privacitat.



Mitjans també ha alertat contra el perill de deixar als infants navegar per Internet sense supervisió, i ha apostat per educar millor els pares en el correcte ús de les noves tecnologies. Malgrat això, la directora de l'APDCAT ha recordat que en els darrers tres anys s'ha reduït en gairebé un 25% el nombre de persones que fan servir les xarxes socials sense activar les opcions de privacitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.