Tret de sortida del concurs de dibuix del cartell de la Marxa Infantil


  • Comparteix:

La Marxa tindrà lloc a l'abril

La Marxa tindrà lloc a l'abril

Ja s'ha obert el període per participar al concurs de dibuixos que han d'il·lustrar el cartell i la samarreta de la 54a edició de la Marxa Infantil, organitzada pel Club Muntanyenc Sant Cugat (CMSC). Els interessats a participar al certamen, dirigit a nois i noies d'entre sis i 14 anys, han de presentar una creació en format DIN A4 relacionada amb l'excursió i la natura. Les propostes s'han de presentar a la seu del club de cinc de la tarda a nou del vespre abans de finals de mes. Els guanyadors es coneixeran a mitjans de febrer.

Els participants han de presentar un dibuix relacionat amb la caminada i la natura i només poden utilitzar tres colors en la confecció de la proposta. La presentació ha de ser en format DIN A4, preferentment vertical, i han d'anar signats amb nom i cognom, edat, nom de l'escola i la classe.

Els guanyadors del concurs es faran públics a mitjans de febrer. A més, els 20 dibuixos finalistes s'exposaran al web de la marxa, Marxainfantil.cat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.