Els santcugatencs omplen la plaça del Rei en el primer dia de la Fira de Reis

Alguns dels visitants de la Fira de Reis

Societat

Publicat el 2/gen/12 per Mikel Vilalta

La Fira de Reis ha arrencat aquest dilluns amb una bona afluència de públic i amb optimisme per part dels artesans. Els santcugatencs han omplert la plaça del Rei per veure i comprar els productes de les diferents parades d'artistes. Com és habitual, els productes que criden més l'atenció són la bijuteria, els aliments i la roba, entre d'altres. Enguany l'espai presenta un format més reduït amb 60 punts de venda, un nombre inferior al de les darreres edicions. Mira el reportatge de Cugat tv

L'organització ha reduït, enguany, el nombre de parades per evitar aglomeracions i augmentar el marge de beneficis dels artesans. Alguns d'ells, tot i això, han assegurat que no tenien coneixement d'aquesta mesura.

Anna Garcia

M'he adonat que els companys que vaig tenir l'any passat no han vingut aquesta vegada.

Your browser doesn’t support HTML5 audio





El col·lectiu considera que serà molt difícil tornar al nivell de vendes de fa uns anys, però encaren la setmana amb força optimisme. Com cada any, l'espai ha acollit nous artistes, que han destacat el prestigi d'aquesta fira. Un prestigi que els permetrà assolir uns ingressos acceptables.

Edgar Vidal

Pel que m'han dit fa anys que va a la baixa per la crisi. Però és un acte molt important en una ciutat també important, amb la qual cosa farem una bona fira.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Els visitants s'han acostat a la plaça del Rei per veure els productes fets a mà, que van des de la bijuteria fins als formatges, passant per bonsai i diversos articles de roba. La majoria de públic d'aquest dilluns ha vingut de la pròpia ciutat, però la fira també ha acollit visitants de Barcelona i altres indrets. Alguns dels assistents han destacat la capacitat adquisitiva dels santcugatencs malgrat la crisi econòmica.

Visitants

Aquí a Sant Cugat la gent no nota la crisi. / He vingut amb els néts i buscava coses que cridin l'atenció. / M'encanten les fires i Sant Cugat.

Your browser doesn’t support HTML5 audio








La Fira de Reis es pot visitar fins aquest dijous, des de les deu del matí fins a les nou del vespre.