Cugat.cat estrena un espai de ràdio per apropar nouvinguts i autòctons


  • Comparteix:

'Benvinguts' tindrà lloc dos dimarts al mes

'Benvinguts' tindrà lloc dos dimarts al mes

El magazín 'Sant Cugat a Fons' de Cugat.cat ha estrenat aquest dimarts una nova secció dedicada als nouvinguts. Amb el títol de 'Benvinguts' l'espai vol ser un punt de trobada entre nouvinguts i autòctons per compartir experiències i tractar les diverses qüestions que tenen a veure amb la integració. La cita serà dos dimarts al mes a partir de dos quarts de dotze del matí amb Rosa García com a responsable de la secció.

La coordinadora col·lectiu femení 'Mejicanas en Sant Cugat', Rosa García, serà l'encarregada de conduir aquest espai. García explica quin és l'objectiu de la proposta.

Rosa García

Volem apropar els catalans i els immigrants per superar els tòpics que hi ha sobre els dos col·lectius. També parlarem dels serveis que la ciutat ofereix.


L'espai també servirà per informar dels diversos serveis amb què compta Sant Cugat de cara als nouvinguts. A més, la secció estarà oberta a la participació de tots els ciutadans.

El magazín 'Sant Cugat a Fons' s'emet de dilluns a divendres, de deu del matí a una del migidia. El dirigeixen Sergi Alemany i Sergio Morales.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.