Detingudes tres persones per un robatori a un habitatge de la ciutat


  • Comparteix:

Mossos d'Esquadra

Mossos d'Esquadra

Els Mossos d’Esquadra han detingut tres persones per robar en una casa de Sant Cugat. Els dos individus majors d'edat han ingressat a presó i el menor ha quedat sota la custòdia dels seus pares.

Els fets van tenir lloc el 23 de desembre a la tarda quan els tres autors van entrar per una finestra de la primera planta d’una casa de Valldoreix. En aquell moment, a la planta baixa hi havia el fill menor dels propietaris que, en sentir soroll, va sortir de l'habitatge i va avisar uns familiars que es van adreçar ràpidament al domicili. Els autors, en ser sorpresos, van fugir per la part posterior de la casa a través d'una zona boscosa plena d'esbarzers.

L'endemà, una patrulla de paisà estava buscant objectes sostrets i indicis per la zona boscosa per on van fugir els autors. Durant la recerca van veure dos joves rondant per un carrer sense sortida. Els va semblar sospitós i els van identificar. Els dos nois es van posar molt nerviosos i no van saber dir què estaven fent allà. Els agents també van observar que tenien ferides a les mans les quals s’haurien pogut produït per esbarzers.

Per tot plegat, els dos joves van ser traslladats voluntàriament a la comissaria on van admetre haver fet el robatori juntament amb una tercera persona que es va detenir l’endemà. El propietari va recuperar tots els objectes sostrets que els autors van abandonar mentre fugien.

La fiscalia de menors ha ordenat deixar sense efecte la detenció d'un d'ells després de declarar amb presència de l'advocat i de la seva mare. Pel que fa als dos autors majors d'edat, després de passar a disposició judicial, el jutge n'ha decretat la presó provisional.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.